Strijd mee tegen kanker & steun het baanbrekende Personalized Medicine -onderzoek

Mijn naam is Remco Voorhorst, 36 jaar en geboren en getogen Zwollenaar. Ik ben getrouwd met Krista en vader van Jim, Owen en Bailey.

Toen ik nog op de kleuterschool zat stierf mijn opa aan kanker. Dit heeft diepe indruk op mij achtergelaten. Dit was voor het eerst dat ik geconfronteerd werd met het overlijden van iemand die dicht bij stond. In 2010 stierf mijn vader na een zware strijd aan deze genadeloze ziekte. De weg van pijn, chemo’s, angst en hoop die mijn vader moest volgen voordat hij stierf moest voor hem bijna ondragelijk zijn geweest. Nog tragischer is dat iedereen dit in zijn directe omgeving meemaakt. Kanker raakt namelijk direct of indirect iedereen. Jong en oud, arm of rijk. Eind 2013 verloor het voetbalteam, waar ik trainer van ben, een teamgenootje van 15 jaar. Het onrecht en de pijn die dit veroorzaakt laat diepe sporen na.

Toen mijn neef Martin Elsendoorn mij in 2012 benaderde om te helpen bij de organisatie van zijn fietstocht was het niet nodig na te denken. Met volle overtuiging bood ik mijn hulp aan. Ik ben ook zeer trots deel uit te maken van een fantastische groep mensen die onbaatzuchtig bloed, zweet en tranen, maar ook héél véél tijd investeren om geld op te halen voor een fantastisch doel: Personalised Medicine.

Ik ben ervan overtuigd dat Personalised Medicine in de toekomst de oplossing is voor het kankerprobleem. Maak er daarom samen met ons Ride to Brasil tot een fantastisch evenement.

Hartelijke groet,

 

Remco Voorhorst