Strijd mee tegen kanker & steun het baanbrekende Personalized Medicine -onderzoek

Mijn naam is Peter van Keulen 42 jaar, geboren en getogen in Zwolle. Vader van Nickey (13 jr), Kaylee (10 jr) en gelukkig getrouwd met Bianca.

In 2011 zijn wij als familie ook getroffen door de ziekte Kanker. Zowel mijn schoonmoeder als schoonvader kregen beiden de diagnose ... Kanker. Mijn schoonmoeder heeft helaas de strijd verloren en is op 17 januari 2012 overleden. Haar te verliezen speelt nog steeds een grote rol binnen onze familie.Mijn schoonvader is in 2013 Gelukkig "schoonverklaard" en geniet van elke dag dat hem gegeven is.

Joop ik hou van je en ben super trots op jou !


Door de ziektes van onze schoonouders had mijn zwager Martin Elsendoorn eind 2011 het plan opgevat om een lange fietstocht te gaan fietsen en geld te genereren voor het KWF. Hier samen over pratende werd dit plan al snel zo "groot" dat een team van enthousiastelingen nodig was om dit evenement gestalte te geven.

De stichting Bike-4life.nl werd een feit en samen met een groep fantastische mensen mogen we inmiddels terugkijken op twee jaren met mooie evenementen en niet te vergeten prachtige opbrengsten voor KWF. Samen met het team Bike-4life.nl Sta ik ook dit jaar op Tegen Kanker !

Fiets jij ook mee in de "Ride to Brasil" ?
Zodat we ook dit jaar met ons allen een prachtig event neer kunnen zetten !

Graag tot ziens @ de "Ride to Brasil