Strijd mee tegen kanker & steun het baanbrekende Personalized Medicine -onderzoek

Organisatie Bike-4Life

Een mooie en hechte vriendenclub waar een ieder op persoonlijk vlak in aanraking is gekomen met kanker. We stellen u voor aan: 

Ondersteuning

  • Arjen van Dieren - concept en realisatie website
  • Danny Bezuijen - vormgeving logo

Geschiedenis, start in 2012

Martin Elsendoorn besloot, nadat twee directe familieleden waren getroffen door kanker en door de enorme machteloosheid dat dit bij hem opwekte, een fietstocht van Zwolle naar Kharkiv - Oekraïne te gaan doen. Dit om zo veel geld en aandacht binnen te halen voor de dodelijke ziekte kanker. Daar een van de familieleden nog voor de tocht kwam te overlijden, waren Martin en Peter van mening dat er nu echt iets moest gebeuren! We haalden nog meer familie en vrienden bij onze club en richtten een stichting op, genaamd Bike-4Life.nl. Het nam in 2012 een enorme vlucht toen er naast de tocht naar de Oekraïne door Martin ook nog een spinningmarathon op het Grote Kerkplein te Zwolle georganiseerd werd. Daar bovenop kwam nog het enorme bedrag, dat vrienden die Martin tot aan de grens begeleidden binnenhaalden.

Kortom, de actie was een groot succes! Martin bereikte fietsend, maar niet zonder pijn en moeite, Kharkiv na ruim 2.750 fietskilometers. De totale opbrengst van deze actie (fietstocht, eerste etappe en spinningmarathon) was maar liefst € 23.649,88. Wat een succes en wat een positieve energie gaf dit!

Actie in 2013

In 2013 besloten we het op een iets lager pitje te zetten, om onszelf wat te ontzien, want er gaat wat tijd en energie in zitten. Ook om onze sponsors en partners de ruimte te geven om niet elk jaar te hoeven knallen met hun inbreng en donaties hebben we het dit jaar rustig aan gedaan.

We besloten een vriendenfietstocht rondom Zwolle te organiseren. De vriendentocht is in 2013 goed ontvangen. Jong en oud konden tijdens een mooie fietstocht (keuze uit drie routes) genieten van al het moois dat onze regio te bieden heeft. Na afloop was er voor iedere deelnemer een heerlijke BBQ die gratis werd aangeboden. Ook in dit jaar hebben we een leuk bedrag voor KWF Zwolle opgehaald, namelijk € 3.236,10. Een mooi resultaat dat zeker genoemd mag worden!

Fotoimpressie

Klik hier voor een foto impressie van de acties in 2012 en 2013

Jaarverslagen

Bike-4Life is een transparante stichting. Onze jaarverslagen staan op deze site ter inzage.