Strijd mee tegen kanker & steun het baanbrekende Personalized Medicine -onderzoek

Mijn naam is Hennie van Heerde en ik ben 60 jaar oud. Man van Alie, vader van Angelique en trotse opa van Alisha en Angel.

Waarom Bike-4life en waarom vrolijke kleding bij dit inderwerp?

Het begint in 1998 als ik met mijn vrienden Hennie, Derk en Peter naar Marseille vertrek voor de kwartfinale van Oranje tegen Argentinië.  Vanaf die wedstrijd ga ik met Hennie en de vrouwen naar alle wedstrijden van Oranje. Wij dragen met ons vieren een zéér herkenbare hoed als op de foto. Er ontstaat een bijzondere en hechte band tussen ons. De "Swolsche Malloten" en "de Hennie's" zijn een feit. 

Deze band lijkt in Juni 2005 in Finland snel te gaan eindigen. Als we met het Nederlands Supporters Elftal tegen het Finse Supporters Elftal voetballen deelt Hennie mij mede dat de kanker is teruggekomen en hij nog maximaal één jaar te gaan heeft.

De wereld stort in want we gingen toch altijd met ons vieren!!!! Op 2 Juni 2006 overlijdt Hennie en vanaf dat moment ga ik met Alie alleen naar het WK 2006 in Duitsland. Zonder mijn maatje........ !! SHIT Waarom......????

De jaren die volgen verlies ik aan deze ziekte nog enkele voetbalvrienden en in Januari 2012 verlies ik ook mijn zuster Geke aan deze verschrikkelijke ziekte.

Toen Martin bij mij kwam en vroeg of ik deelgenoot wilde worden van Bike-4life en hij naar de Oekraïne wilde fietsen voor het KWF hoefde ik er niet lang over nadenken. JA, Natuurlijk!!

Na deze geweldige aktie in 2012 en de vriendentocht in 2013 ben ik nu deelgenoot aan deze grandiose aktie van 12 t/m 15 Juni op het Rodetorenplein in Zwolle.

VOOR WIE FIETS JIJ ??????

Ik fiets voor Tessa; de verzorgster van vv Dieze West