Strijd mee tegen kanker & steun het baanbrekende Personalized Medicine -onderzoek

Mijn naam is Denis Holterman. Ik ben 44 jaar en geboren & getogen in Zwolle. Ik woon samen met mijn vriendin Roelien Borst en heb 3 prachtige dochters Joëlle, Sterre en Indy en ben werkzaam bij projectinrichter Thereca. Ik heb altijd gevoetbald maar omdat mijn knie dit niet meer toeliet heb ik mij gestort op het Mountainbiken. Verdere hobby’s zijn motorrijden, karten, wedstrijden van PEC Zwolle bezoeken en feestjes organiseren als DJ HePpie. Ook ben ik zeer actief in het carnavalsgebeuren in Zwolle/Sassendonk bij carnavalsvereniging de Eileuvers en carnavalsgroep “Kiek’n wat ut Wörd.

 

Wat mij enorm aanspreekt aan het initiatief Bike4life is dat we als vriendengroep hetzelfde doel hebben omdat bijna iedereen een vervelende ervaring heeft met de rotziekte die kanker heet. Helaas ben ik mijn moeder een paar jaar geleden veel te vroeg verloren aan deze ziekte maar ook veel vrienden en kennissen om me heen.

We hebben naar elkaar uitgesproken dat wij ook onze bijdrage willen leveren en zijn heel stellig in ons “anti-strijkstok” beleid. Dit houdt in dat iedere Euro die binnenkomt rechtstreeks ten goede komt aan het gestelde goede doel en hier zijn we ook heel transparant in. Alles wat wij erom heen verzinnen MOET op wat voor manier dan ook gesponsord zijn anders doen we het niet.

We merken dat dit ook andere mensen erg aanspreekt en we krijgen hierdoor erg veel medewerking in het organiseren van onze evenementen. Zo ook dit nieuwe evenement “Ride to Brasil”. We leggen de lat deze keer erg hoog met dit schitterende spektakel en ik ben ervan overtuigd dat het gaat slagen gezien de reacties en medewerking van vele mensen. Het unieke is dat het een beetje een glazen huis concept is en dat er vele live optredens verwacht worden wat het ook nog eens erg gezellig maakt. En juist deze combinatie is voor mij de drijfveer om hier voor de volle 100% voor te gaan om het te laten slagen.

 Heel graag tot gauw op ’t Rodetorenplein